НИК-ЭЛЕКТРОНИКА выпустила новый стабилизатор – NIK STV-01M

НИК-ЭЛЕКТРОНИКА выпустила новый стабилизатор – NIK STV-01M

Предыдущая новость Следующая новость

Новинка отримала назву NIK STV-01M. Максимальна потужність стабілізатора – 1,4 кВт. Прилад призначений для забезпечення стабілізованою напругою систем управління автономним опаленням, холодильників, пральних машин, телевізорів, комп'ютерів і т. д. (при цьому важливо враховувати повну потужність техніки, яка буде підключатися до стабілізатора).

При створенні NIK STV-01M використана симисторна система регулювання вихідної напруги на 16 кроків. Унікальна мікропроцесорна технологія Volt Protector забезпечує стабільну роботу обладнання в широкому діапазоні мережевої напруги від 145 В до 280 В.

Також завдяки технічному рішенню, використаному в стабілізаторі, не спотворюється форма синусоїди вихідної напруги. Крім того, прилад працює в усьому діапазоні вихідних навантажень – від холостого ходу і до максимально допустимого.

У вузлі регулювання напруги не використовуються деталі, що механічно зношуються, як в стабілізаторах інших типів. Це гарантує значно триваліший термін служби приладу і максимально швидку реакцію на аномалії мережі – не більше 0,02 с.

Завдяки використанню пасивної системи охолодження стабілізатор працює безшумно. Індикація параметрів пристрою відображається на рідкокристалічному дисплеї.